Встреча-конференция спортсменов!

Общий форум

Модератор: Admin1

Відповісти
Irina
Повідомлень: 433
З нами з: 14 грудня 2005, 16:00

Встреча-конференция спортсменов!

Повідомлення Irina »

[B]Шановні колеги-спортсмени![/B]

Спортивний сезон 2009 року в самому розпалі, попереду ще спортивні баталії, перемоги і розчарування, технічні удосконалення і ремонти «бойових коней». Однак, прошу Вас вже зараз з повагою поставитися до питань майбутнього 2010 року.

Насамперед хочу висловити подяку тим особам, зусиллям яких сьогодні вже проведені змагання. Дуже приємно, що до нашої спортивної сім’ї – любителів офф-роуда та «4х4» - приєднуються ініціативні, небайдужі до популяризації і розвитку автомобільного спорту в Україні як спортсмени, так і організатори.

Лейтмотивом даного листа до спортивної громадськості послужило рішення Комісії автомобільного спорту ФАУ про випуск Щорічника, в якому будуть поєднані регламентуючі документи всіх дисциплін автомобільного спорту, а також вже з вересня планування Міністерством по справах сім’ї, молоді та спорту України календарю спортивних заходів на наступний рік, як і комерційними компаніями своїх рекламних бюджетів. Слід зазначити, . що для отримання дозволів на проведення змагань саме це впливає на позитивне рішення компетентних органів.

Нашим Комітетом спеціальних позашляхових змагань ФАУ втілюються в життя плани, що були обумовлені програмою роботи на 2009 рік, вже розроблено проекти документів сезону 2010 року.
Однак, хочеться спільними зусиллями вирішувати подальшу долю позашляхового руху. Будь ласка, беріть активну участь у обговоренні питань. Наша дисципліна автоспорту в наших руках і тільки ми вправі і в змозі визначити прогресивні напрямки її розвитку і втілити в життя всі наші ідеї.

З метою відкритого обговорення питань проводиться [B]Зустріч-конференція [/B] спортсменів в м.Дніпропетровську, 22 серпня 2009 року о 10.30 годин. Про місце проведення буде проінформовано додатково (в залежності від кількості учасників).
(За бажанням учасників конференції можливо її проведення на території бази відпочинку в Орловщині, спланувати на наступний день виїзд на тренувальні ділянки на позашляхових автомобілях).
[B]Питання до обговорення:[/B]
1. Складання Календарного плану позашляхових автомобільних змагань ФАУ у 2010 році.
2. Фінансування етапів Кубку України з ралі-рейдів та регіональних змагань у 2010 році.
3. Розмір заявочних стартових внесків змагань.
4. Ознайомлення з документами, що регламентують проведення ралі-рейдів у 2010 році.
5. Ознайомлення з технічними вимогами до автомобілів, які приймають участь у змаганнях з ралі-рейдів у 2010 році.
6. Проведення церемонії нагородження спортсменів за підсумками 2009 року, що проводиться Комітетом.


Осіб, які планують взяти участь у конференції (спортсмени, представники команд, суддівської бригади тощо), прошу сповістити:
тел. 8-050-526-5200 або 8-050-340-2110
e-mail: [email]irina.dp@mail.ru[/email]

[B]З повагою та надією на подальшу плодотворну співпрацю,
Голова Комітету спеціальних позашляхових змагань України
Калиницька Ірина[/B]
Bogdan
Повідомлень: 246
З нами з: 17 березня 2006, 02:18

Повідомлення Bogdan »

Хочу немного добавить к сказанному выше: как Вы все видите в этом году на этапах кубка Украины не было ни одного спонсора, соответственно ВСЕ соревнования финансируются очень узким кругом лиц. Если мы все дружно не найдем спонсоров, либо не подымем стартовые взносы в следующем году соревнований либо не будет вообще, либо будет 1-2. Я считаю, что этот вопрос нужно обсудить всем вместе. Поэтому хотелось бы, чтобы собрались все и коллегиально приняли решение. Подойдите к вопросу серьезно, если Вы хотите иметь в следуюшем году полноценный спортивный сезон.
vvv
Повідомлень: 9
З нами з: 06 лютого 2009, 16:31

Повідомлення vvv »

1 500 - это ничего. посмотрите на размер взносов в России - поэтому у них и 10 гонок в году, а не 3-4.
Irina
Повідомлень: 433
З нами з: 14 грудня 2005, 16:00

Повідомлення Irina »

Уважаемые спортсмены-коллеги!

Очень жаль, что в очередной раз столь малой оказалась Ваша активность и желание развивать ралли-рейдовую дисциплину автомобильного спорта. Своим молчанием Вы вынуждаете признать Ваше потребительское отношение к организаторам соревнований.
Легко судить о недостатках соревнований: об их малочисленности, о завышенном размере стартовых взносов, о необъективном судействе, о проблемах перекрытия трассы, об отсутствии призов, не задумываться о соотношении стартового взноса и бюджета соревнования, о бюджете участия в соревновании одного экипажа и финансах, потраченных данным экипажем на «отдых» до, во время и после данного соревнования и т.п., сложнее приложить усилие и оказать посильную помощь в организации соревнования, в поиске спонсоров, в усовершенствовании регламентирующих документов….


Огромное спасибо тем, кто откликнулся на приглашение. Хочу назвать этих неравнодушных людей поименно:
Новицкий Богдан
Осадчий Сергей
Коробский Владимир
Халеева Анастасия
Суховский Сергей
Кондратьев Юрий
Приходько Иван
Гудолин Александр
Евтехов Виталий
Литинский Геннадий
Ковалев Юрий
Ковалев Андрей.
Напоминаю, что своим отсутствием и молчанием Вы делегируете полномочия в принятии решений вышеуказанной инициативной группе.

Заметьте, неравнодушны спортсмены, участвующие в Кубке Украины.
Ребята –«рейдовики», неужели Вам безразличен и неинтересен сезон 2010 года?


С уважением,
Председатель Комитета специальных внедорожных соревнований
Автомобильной Федерации Украины
Калиницкая Ирина
vvv
Повідомлень: 9
З нами з: 06 лютого 2009, 16:31

Повідомлення vvv »

Господа, по просьбе Ирины Калиницкой сообщаю, что встреча-конференция состоится 22.08.2009 в 10.30 по адресу - г. Днепропетровск, Лоцманский спуск, 3б.
Аватар користувача
SAMURAY
Повідомлень: 54
З нами з: 08 січня 2008, 12:12
Контактна інформація:

Повідомлення SAMURAY »

нас интересует сезон 2010 года, но я видно что то пропустил, а что сезон 2009 года уже закрыт???
[b][color=#FF0000][i]Вирус свободы, заражайся...[/i][/color][/b]
[url]http://www.virus-of-freedom.com[/url]
Irina
Повідомлень: 433
З нами з: 14 грудня 2005, 16:00

Повідомлення Irina »

[QUOTE=SAMURAY;19572]нас интересует сезон 2010 года, но я видно что то пропустил, а что сезон 2009 года уже закрыт???[/QUOTE]
Сезон 2009 проходит по принятым ранее регламентирующим документам. Впереди ещё два этапа согласно календарному плану, утвержденному ещё в начале года.
А если у кого и есть желание закрыть сезон 2009 года, то это личное дело каждого. Надеюсь, что таких нет!
Відповісти