Gorgan Trophy '08 2-5.10.2008

Общий форум

Модератор: Admin1

Відповісти
Аватар користувача
JOB
Повідомлень: 13
З нами з: 30 січня 2008, 14:55
Звідки: Ukraine, Lviv
Контактна інформація:

Gorgan Trophy '08 2-5.10.2008

Повідомлення JOB »

[IMG]http://gorgan-trophy.info/resources/pages/2008/banner_gorgan_trophy_2008.jpg[/IMG]

2-5 жовтня 2008 - В Горганах (р-н г. Попадьї) відбудуться позашляхові змагання на підготовлених, повнопривідних автомобілях.

36 годині змагання метою якої є зібрати як наймога більше точок розташованих в важкодоступних місцях, набравши максимальне число балів. Переможці змагань будуть відзначені коштовними призами.

Докладніша інформація на нашому сайті [url]http://gorgan-trophy.info/2008[/url]
Аватар користувача
JOB
Повідомлень: 13
З нами з: 30 січня 2008, 14:55
Звідки: Ukraine, Lviv
Контактна інформація:

Повідомлення JOB »

Закінчено маркування КП «Gorgan Trophy '08». Поставлено 26 КП для ТР1 та 30 КП для ТР2-3-ATV. Траси набагато складніші минулорічної. Багато вузьких місць в котрих неможливо розминутися. Якщо КП бере якійсь екіпаж – є сенс почекати, поки вони повернуться чи взяти іншу точку. Бо засядете самі і запрете ще когось. Наполегливо рекомендуємо штурманам по мірі наближення до точки йти на розвідку. Машину при цьому залишати в «точці гарантованого повернення». Інакше можете у не взяти КП і машину «розкласти». Звертайте увагу на додаткову страховку при використані лебідки. Якщо урветься трос – маєте шанс шукати машину чи те що від неї залишилось, у підніжжя гори. Майте з собою комплект запасного сухого одягу. Переможе той, хто доїде.

Траса ТР2-3-ATV. Простих КП дуже мало. Складні самі КП і під'їзди до них. Ґрунт – размокша глина зверху і камінь під нею. Є дуже глибокі колії. Багато річок та струмків. Глибини невеликі, але є можливість потрапити в промоїни глибиною до пару метрів, особливо якщо вода каламутна. Зверніть увагу на список обов'язкового та рекомендованого спорядження особливо на наявність справної лебідки, Hi-Jack'а та бензопили. Буде декілька болот. Невеликих, проте карпатських. Гума розміром 35", 36" буде в самий раз. Дуже бажано щось на зразок Simex'а. Болотної гуми варто уникати – є круті бокові ухили. Все що більше 35" розміру – сильно сприяє переворотам. В даному випадку центр ваги набагато важливіший кліренсу. А колія буває такою, що ніякій кліренс не врятує. Брати всі КП не має сенсу. Потрібно тверезо оцінити свої можливості. Всі КП для траси ТР2-3-ATV за відведений час можна взяти тільки на квадроциклі з лебідкою.

Траса ТР1. Траса розрахована на серійний позашляховик з лебідкою. Також багато річок та струмків, перепади висот по трасі відносно не великі. Всі КП знаходяться на узбіччі доріг чи максимально до них наближені. Пошук КП та підхід до них не становить відносних проблем. Основна складність - проходження траси. Продиратися через чагарники чи валити дерева не потрібно.

[url=http://gorgan-trophy.info/registration]Прохання зареєструвати[/url], у разі невчасної реєстрації не гарантуємо ваш розмір футболки чи її наявність.

Якщо у вас відбулися зміни в екіпажі чи ви не можете прийняти участь, а вже зареєструвалися чи не вказали місто - [url=http://gorgan-trophy.info/contacts]повідомте[/url] нас будь-ласка.

[url=http://gorgan-trophy.info/4.html]Детальніше...[/url]
Аватар користувача
JOB
Повідомлень: 13
З нами з: 30 січня 2008, 14:55
Звідки: Ukraine, Lviv
Контактна інформація:

Повідомлення JOB »

Звертаємо вашу увагу на те що заїзд учасників, проходження технічної комісії, видача бортових номерів, роудбуків, заливка точок буде відбуватися 2 жовтня 2008 з [b]12:00[/b] до [b]21:00[/b] у базовому таборі. Після 21 години прийом учасників проводитись не буде. Координати базового табору: N: 48 33,493; E: 24 00,867, DATUM: WGS84.

У відповідних розділах викладена [url=http://gorgan-trophy.info/2008]Загальна інформація (призовий фонд)[/url], та фото [url=http://gorgan-trophy.info/2008_points]КП[/url]

Схема проходження реєстрації: Після прибуття в табір звертаєтесь в ШТАБ оргкомітету, де після сплати внеску отримуєте бланк предзаповненої заявки, комплект наклейок та номерів, обклеюєте автомобіль чи квадроцик, проходите тех. комісію, отримуєте відмітку техкому, здаєте бланк заявки і отримуєте роудбук з точками та можливість їх залити. Бортові номера видаються у подяку звернення на реєстрацію. Футболки будуть видаватися екіпажу безпосередньо в момент старту (просимо вибачення за цю технічну незручність).
Відповісти